Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı ivedi çıkış sinein kullanılacaksa o mevsim zaruri koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nazire konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak zorla ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

çoğu kez yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Işyar servis merdivenlerinin enliliği en az 65 cm olmalıdır. Yüce katlı binalarda yangın merdiveni oylumluliği en azca 90 cm, kaçış yolu degajeliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve kamu binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı çokliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Yangın yahut acil gestalt vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Hiç evham yasak ki yangın felaketi, yıl içre birey kaybına niye olan en heybetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında hayat ve orospu kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın merdivenine iye olmak mehabetli bir avantajdır. Bittabi bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği yangın kapısı üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine sahip bulunmak kucakin binanızın yeni olması ya da fazlaca koca olması gerekmemektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş veçheüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın yerinde 120 dakikaya kadar dayanıklı kalmalarını sağlayan yangın merdivenleri yanmaz malzemeden imal edilmektedir. Yangın merdivenlerinin kötü ve yangını diğer alanlardan en az 90 dakika ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir binada muktezi olan yangın merdiveni nüshası nazik Yangın Çıkış Kapısı bir yangın kapısı faktördür.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en usturuplu hediye politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Report this wiki page